Wednesday, June 30, 2010

Berahi Tahap Tinggi...

Baru baru ni aku naik Air Asia. Flight pkl 1, pkl 11 pagi aku dah terpacak kat LCCT. Suasana LCCT hari tu mcm biasa. Penuh orang. Kini sesiapa pun boleh terbang. Aku pun sebelum naik flight buat prosedur mcm biasa. Check in mcm biasa. Imegresen check mcm biasa. Kastam check pun mcm biasa. Settle semua aku pun tunggu la nak boarding...mcm biasa jugak.

Dalam pukul 12.40 naik la flight mcm biasa. Aku dpt duduk row tepi ruang bejalan. Sebelah aku ada couple cina umur dalam awal 50an. Yang lelaki duduk tepi tingkap. Pompuannya duduk la sebelah aku. Suasana masih mcm biasa. Bila semua org dah naik, pramugari pun sibuk la tunjukkan cara-cara pakai tali pinggang, jaket keselamatan, topeng pernafasan, pintu kecemasan bagai mcm biasa. Settle semua tu, Airbus 320 pun meluncur deras nak take off. Couple umur awal 50an sebelah aku siap pegang-pegang tangan. Tak biasa kot. Biasa la pegang tangan.

Bila pesawat dah stabil dan sampai ketinggian ikut buku, mcm biasa isyarat tali pinggang pun padam. Dan macam biasa pramugari start sibuk. Bagi makan, jual makan, jual souvenir bagai. Macam biasa, pramugari yang seksi berbaju merah buat iman aku goyah. Tapi mcm biasa aku kontrol. Ahh...pramugari tu saja je gesel-gesel punggung kat bahu aku, tersadung kaki aku la...saja aku malas layan. Aku layan telan air liur nak stablekan tekanan udara kat kepala je...mcm biasa aku buat kalau naik flight.

Aku makan nasi lemak harga RM9 dgn air Ribena harga RM6...biasa la harga atas flight. Kecik punya hal. Couple sebelah aku layan pekena nasi ayam. Settle makan, aku dah start nak layan tido. Aku tengok penumpang yang lain pun dah start settle down duduk diam-diam. Suasana masih biasa biasa. Aku dah start nak lelap bila aku perasan couple cina umur awal 50an sebelah aku tengah layan cerita kat iphone dia. Bab ni memang luar biasa. Aku kerling pakai ekor mata...ceh layan cerita lucah Jepun rupanya!!!

Apa cerita sekarang ni?? Aku ingat org muda baru nak naik je layan cerita lucah dalam phone. Bukan main lagi couple umur awal 50an tu ketawa ketawa kecil tengok pelakon cerita lucah menggeletis. Aku nak pekena tido pun jadi tergendala. Pesawat airbus 320 tengah terbang dengan kelajuan 510 batu sejam dengan ketinggian 32,000 meter dari aras laut ni woi!! Badan pengawal industri aviasi, MAB dan Abang Tony Fernandes kena ambil maklum la hal-hal mcm ni. Susah juga aku nak tahan berahi kalau perkara macam ni terjadi. Aku pandang pramugari jadi lain macam...heh!!

++++

entry ni gua copy paste dr notes fb gua...boleh tahan pemalas gua sekarang ni...

6 comments:

  1. Brader.... menarik nie.... tapi jangan la potong stim citer tak sampai habissss.... sambung la citer apa jadi kat part "ending" lepas kau pandang pramugari pakai skirt merah pendek tu.....? :-aLCapone-

    ReplyDelete
  2. ape lg bgun la adik boboy dia x kan x pham2 lg kot..trpcak dgn kelajuan 510kmh plak adik boboy dia naik huhuhuhu...

    ReplyDelete
  3. Cerita yang bagus.. teruskan..
    Tumpang Iklan
    Aduh..ketatnya sayang..
    Abang besar sangat..eii
    >>>Enlargexl:Besarkan Zakar <<<

    ReplyDelete